Pemandangan rumah Negeri Sembilan

7 Jun 2009,Haiyu Sabik,Kaherah-kelihatan beberapa orang pelajar Negeri Sembilan menanti tibanya hari keluarga dengan penuh debaran. "Walaupun masih dalam fatrah imtihan(musim peperiksaan) namun tanggungjawab ana sebagai anak negeri tetap tidak dilupakan"kata saudara Khoir Saidiana Abu Bakar,20thn, ketika ditanya bagaimana pandangan beliau terhadap hari keluarga ,beliau kini sedang menuntut di kuliah Bahasa Arab Uni.Al Azhar. Sekitar persiapan hari keluarga ini lagi berbagai2 pandangan diterima antaranya lagi,komen dari pelajar yang duduk kat akhir mahatoh(tempat tunggu bas nak ke kuliah) "Tak pasal pasal aku kene promo kan iklan hari keluarga pulak. Kalau tak kasi upah 2 3 ribu lepasni memang aku choke slam penganjur."Tukang Promote,Syakuragi name glemernye atau name sbnrnye syafiq wira eh silap syafiq mael(tiada dalam gambar) .Survey di shubra pulak" Eden dah koba tahun ni kalau den masuk sumo acaro den nak monang jgn harap syafiq wira nak monang hahahaha "syahid@maasop, sonalinglah...di Mansuroh pulak" ekau tu bebudak laei syed oi jago kelakuan tu,apopun kakngah bersyukurla dongar2 eh dapek claim duit tambang botul ko?klu dpt claim topup pun ok gak hehe"kakngah mansuro. Begitula serbe sedikit komen anak-anak negeri sembilan moga anak negeri terus maju...hobin jang hobin!

Comments

Popular posts from this blog

CARTA ORGANISASI MAJLIS TERTINGGI PENGURUSAN ANAK-ANAK NEGERI SEMBILAN MESIR (MTPANSM) SESI 2016/2017

Insan Bernama Muhammad