MESRA IBU AYAH

fuh...lepas program ilmiah cafe yang berapi2 tadi...best la plak..rugi x datang..banyak ilmu dapat..pastu plak, kitorang meneruskan lagi program hari kuarge ngan majlis ramah mesre ngan ayah dan ibu...punye la panjang ayah bercerita..dari tang kocik smpai skang ni..eh, lupe la plak..ustzah pengacare majlis td de bg soklan kat penonton sebelum memulakan majlis..3 jenis binatang yg disebutkan dalam alQuran,mane satu yg lebih best..best??pape je la..lebah?semut?labah2?haaa nak tau jawapan die,kene la bace smpai habis...hehe cerite ayah, ayah berasal dr keluarge yg susah gak...anak org kampung(ayah yg cakap...) pas2 ayah dapat sambung blaja kat Australia(ni dah ringkaskan drpd kesah ayah yg panjang td...)pas2 ayah mengaja kat Mrsm..pas2...bla bla bla..nak tau lebih lanjut dtg la len kali..hehe ayah de cerite pasal camne ayah jumpe ngan ibu..hmm ayah kate dulu ibu ni sombong..tp sebab sombong 2 la ayah minat kt ibu...hehe pas2 dorang kawen...dapat 4 orang anak dan dah ade 4 orang cucu..alhamdulillah...ibu pun de bercerita gak..tp xbyk sgt la..ibu xsehat sgt ari ni...hmm xpela..moge ibu cepat sembuh..aminn pas2 slot soal jawab antare dak2 ni ngan ibu dan ayah..dlm byk2 soklan td, teringat soklan ust Iylia..ust Iylia de tanye kat ibu pasal ayah yg pandai masak...waaa...pandai ayah masak rupenye..western food..pasni ust asan,ust anip, ust bob, ngan sape2 lg yg pndai masak akan tercabar la ngan kehebatan ayah!!haha last skali harapan ayah kat dak2 n9..ayah cakap ayah nak tengok dak2 n9 ni bersatu..rajin solat jemaah..rajin2 blaja..pas2 jd org yg bergune...ok 2 je..nak stop dah ni..haa nak tau x jawapan td?jawapan die...lebah!!nak tau x nape?klu nk tau, tye sendiri kat ustazah halimaton yg kendalikan program td..k la...ni terpakse je tolong dak2 ni..saje je..

Comments

Popular posts from this blog

CARTA ORGANISASI MAJLIS TERTINGGI PENGURUSAN ANAK-ANAK NEGERI SEMBILAN MESIR (MTPANSM) SESI 2016/2017

Insan Bernama Muhammad